JavaScript Codes بزرگترین سایت جاوا اسکریپت ایران
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

قدرت تخیل در سن دو سالگی به وجود می آید - دنیای مقالات
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و به مردى که از او خواست تا پندش دهد فرمود : ] از آنان مباش که به آخرت امیدوار است بى آنکه کارى سازد ، و به آرزوى دراز توبه را واپس اندازد . در باره دنیا چون زاهدان سخن گوید ، و در کار دنیا راه جویندگان دنیا را پوید . اگر از دنیا بدو دهند سیر نشود ، و اگر از آن بازش دارند خرسند نگردد . در سپاس آنچه بدان داده‏اند ناتوان است ، و از آنچه مانده فزونى را خواهان . از کار بد باز مى‏دارد ، و خود باز نمى‏ایستد ، و بدانچه خود نمى‏کند فرمان مى‏دهد . نیکوان را دوست مى‏دارد ، و کار او کار آنان نیست و گناهکاران را دشمن مى‏دارد ، و خود از آنان یکى است . مرگ را خوش نمى‏دارد ، چون گناهانش بسیار است و بدانچه به خاطر آن از مردن مى‏ترسد در کارست . اگر بیمار شود پیوسته در پشیمانى است ، و اگر تندرست باشد سرگرم خوشگذرانى . چون عافیت یابد به خود بالان است ، و چون گرفتار بلا شود نومید و نالان . اگر بلایى بدو رسد ، به زارى خدا را خواند ، و اگر امیدى یابد مغرور روى برگرداند . در آنچه در باره آن به گمان است ، هواى نفس خویش را به فرمان است ، و در باره آنچه یقین دارد در چیرگى بر نفس ناتوان . از کمتر گناه خود بر دیگرى ترسان است ، و بیشتر از پاداش کرده او را براى خود بیوسان . اگر بى نیاز شود سرمست گردد و مغرور ، و اگر مستمند شود مأیوس و سست و رنجور ، چون کار کند در کار کوتاه است و چون بخواهد بسیار خواه است . چون شهوت بر او دست یابد گناه را مقدّم سازد ، و توبه را واپس اندازد و چون رنجى بدو رسد از راه شرع و ملّت برون تازد . آنچه را مایه عبرت است وصف کند و خود عبرت نگیرد ، و در اندرز دادن مبالغه کند و خود اندرز نپذیرد . در گفتن ، بسیار گفتار ، و در عمل اندک کردار در آنچه ناماندنى است خود را بر دیگرى پیش دارد ، و آنچه را ماندنى است آسان شمارد . غنیمت را غرامت پندارد و غرامت را غنیمت انگارد . از مرگ بیم دارد و فرصت را وامى‏گذارد . گناه جز خود را بزرگ مى‏انگارد و بیشتر از آن را که خود کرده ، خرد به حساب مى‏آرد ، و از طاعت خود آن را بسیار مى‏داند که مانندش را از جز خود ناچیز مى‏پندارد . پس او بر مردم طعنه زند و با خود کار به ریا و خیانت کند با توانگران به بازى نشستن را دوست‏تر دارد تا با مستمندان در یاد خدا پیوستن . به سود خود بر دیگرى حکم کند و براى دیگرى به زیان خود رأى ندهد ، و دیگران را راه نماید و خود را گمراه نماید . پس فرمان او را مى‏برند و او نافرمانى مى‏کند . و حق خود را به کمال مى‏ستاند و حق دیگرى را به کمال نمى‏دهد . از مردم مى‏ترسد ، نه در راه طاعت خدا و از خدا نمى‏ترسد در راه طاعت بنده‏ها . [ و اگر در این کتاب جز این گفتار نبود ، براى اندرز بجا و حکمت رسا ، و بینایى بیننده و پند دادن نگرنده اندیشنده بس مى‏نمود . ] [نهج البلاغه]
قدرت تخیل در سن دو سالگی به وجود می آید - دنیای مقالات
  • تماس با من
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • پارسی یار
  • در یاهو
  •  

    در 2 سالگی، کودکان میتوانند دانش خود را بر اساس آنچه میشنوند به روز درآورند.
    اگر کسی به شما بگوید که دوست مشترکتان بینی خود را عمل کرده است، شما میتوانید چهره جدید او را در ذهن خود بینید و به سادگی اطلاعاتی که شنیده اید را به این تصویر ذهنی اضافه کنید. نوزادان و کودکان بسیار کوچک قادر به انجام چنین کاری نیستند.در عوض تفکر آنها بیشتر بر آنچه که در مقابلشان قرار دارد و میتوانند ببینند، متکی است.

    پس کودکان در چه سنی میتوانند چیزهایی را تنها بر پایه آنچه به آنها میگوییم در ذهن تصور کنند؟

    تحقیقات جدیدی که در اینباره انجام شده، این سن را بین 19 تا 22 ماهگی تعیین کرده است.

    یکی از شیوه های آزمون در این تحقیق، که بر روی دو گروه مجزا از کودکان 19 و 22 ماهه انجام گرفت، به این ترتیب بود که به هر کودک یک اسباب بازی به شکل حیوان داده میشد که کودک باید نامی برای آن انتخاب میکرد و به این ترتیب احساس مالکیتش نسبت به آن افزایش میافت.

    پس از مدتی، این اسباب بازی در اتاق دیگری قرار داده میشد و مربی به کودک میگفت که اسباب بازی او خیس آب شده است زیرا یکنفر روی آن آب ریخته است.

    نکته ای که از این پس باید مورد توجه قرار میگرفت این بود که آیا کودک این اطلاعات شفاهی را به روند ذهتنی خود و تصیر اسباب بازی منتقل میکند یا خیر. به همین منظور از کودک خواسته شد که به اتاق کناری رفته و اسباب بازی خود را بیاورد. در این اتاق دو نمونه از اسباب بازی وجود داشت، یک خشک و یک خیس. حالا باید میدیدیم که هر کودک چه میکند و کدام یک به سراغ اسباب بازی خشک و کدامیک به سراغ اسباب بازی خیس خواهد رفت.

    کودکان 22 ماهه، همه به سراغ اسباب بازی خیس رفتند. انها اطلاعات شفاهی درباره عروسک خود را در ذهن تصور کرده و تنها بر مبنای این اطلاعات عمل کرده و اسباب بازی"خودشان" را برداشته بودند. اما تمام 19 ماهه ها چنین نکردند.

    این تحقیق که جزئیات آن در ماهنامه علم روانشناسی (Psychological Science) منتشر شده است، چنین نتیجه گیری کرده است که در 2 سالگی، کودکان میتوانند دانش خود را بر اساس آنچه میشنوند به روز درآورند.

    این توانایی، دارای پیشرفتی شناختی و قابل توجه است که به کودکان امکان میدهد دانش خود از جهان اطراف را تنها با شنیدن و داد و ستد شفاهی اطلاعات، گسترش دهند.

    منبع : msnbc.msn.com


    Akb@r.Hemm@ti ::: جمعه 86/6/30::: ساعت 12:37 عصر
    نظرات دیگران: نظر

    لیست کل یادداشت های دنیای مقالات

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 1073
    بازدید دیروز: 294
    کل بازدید :783311

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    قدرت تخیل در سن دو سالگی به وجود می آید - دنیای مقالات
    Akb@r.Hemm@ti
    در مورد خودم زیاد مهم نیست

    >> پیوند دنیای مقالات <<

    >>لوگوی دنیای مقالات<<
    قدرت تخیل در سن دو سالگی به وجود می آید - دنیای مقالات

    >>لینک دوستان<<

    >>لوگوی دوستان<<

    >> فهرست دنیای مقالات <<

    >>بایگانی<<

    >>جستجو در متن و بایگانی دنیای مقالات <<
    جستجو:

    >>اشتراک در دنیای مقالات<<
     



    >>طراح قالب<<